Ads Top

Eleaf LYCHE Atomizer

Eleaf LYCHE Atomizer


Ο ατμοποιητής  LYCHE εισάγει για πρώτη φορά την πιο δημοφιλή από ανοξείδωτο χάλυβα Notchcoil TM η οποία μπορεί να λειτουργήσει υπό υψηλή ισχύ και θα σας φέρει μια μεγάλη εμπειρία ατμίσματος. Αυτός ο νέος ατμοποιητής  είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός και βολικός για χρήση με τον στεγανό σχεδιασμό του πυθμένα στεγανό σχεδιασμό στο δοχείο και το διάλυμα πλήρωσης πλευρά του υγρού αναπλήρωσης. Με κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι με κρυμμένο έλεγχο στο επάνω μέρος της ροής του αέρα κάνει το LYCHE απλό αλλά μοντέρνο σε εμφάνιση.











Παράμετροι:
Μήκος: 59 χιλιοστά 
Διάμετρος: 22 χιλιοστά 
Χωρητικότητα: 4 ml 
τύπου : 510 νήμα 
Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι 

Χρώμα: ασημί, μαύρο






















Με νέα NC κεφαλή .Μιλάμε για κεφαλές(αντιστάσεις)  οι οποίες είναι σχεδιασμένες να δουλεύουν σε μεγάλη ισχύ ,Με λίγα λόγια θα σας δώσει μια μεγάλη εμπειρία ατμίσματος, με μεγάλη παραγωγή ατμού και καλή γεύση.





2. Κάτω σχεδιασμός σαν Κύπελλο: Το κάτω τμήμα εφαρμόζει έξυπνα την έννοια του σχεδιασμού κύπελλο για να αποτραπεί κάθε πιθανότητα διαρροής υγρού αναπλήρωσης .






3. Το δοχείο γεμίζει από τα πλάγια του ατμοποιητή: Το υγρό αναπλήρωσης μπορεί να ξαναγεμιστεί μέσα στο δοχείο  εύκολα περιστρέφοντας το δακτύλιο ρύθμισης στην κορυφή καπάκι.







4. έλεγχος ροής αέρα από την κορυφή: Ο σχεδιασμός του αόρατου ελέγχου της ροής του αέρα στην κορυφή είναι επίσης ένα συν για την απλή αλλά μοντέρνα εμφάνιση LYCHE.










5. Μεγάλη χωρητικότητα υγρού: Η LYCHE έρχεται με  μεγάλη  χωρητικότητα 4ml, μειώνοντας τη συχνότητα της επαναπλήρωσης.






1 σχόλιο:

Από το Blogger.